Ya Çok Seversen: Si Daca Ma Iubesti Mult? Sezonul 1 Episodul 12 din 2023 cu Subtitrare in Romana

si daca ma iubest mult ya cok seversen cu subtitrare in romana serial turcesc 2023

Vești incitante pentru pasionații de televiziune, deoarece serialul dramatic turcesc foarte așteptat „Ya Çok Seversen” cu Kerem Bürsin și Hafsanur Sancaktutan este în prezent în producție. Acest duo dinamic este setat să captiveze inimile spectatorilor atunci când noul serial dramă turcesc va avea premiera pe postul de televiziune kanal d in turcia. Vizionati mai jos noua productie turceasca ya cok seversen si daca ma iubesti mult sezonul 1 episodul 12 cu subtitrare in romana.

Serialul dramă turcesc din 2023, intitulat inițial „Gün Işığım”, apoi „Körkütük”, a suferit o a treia schimbare de nume din cauza drepturilor preexistente deținute de un alt producător. După multă deliberare, echipa Ay Yapım s-a hotărât pe titlul captivant și potrivit, „Ya Çok Seversen”.

Si daca ma iubesti mult? Ya cok seversen sezonul 1 episodul 12 cu subtitrare in romana

Scris de talentatul Kübra Sülün, noul serial dramă turcesc „Ya Çok Seversen” se concentrează în jurul poveștii lui Oguz, un individ conflictual împovărat cu responsabilitatea de a avea grijă de frații săi vitregi, așa cum se menționează în testamentul tatălui său. În mijlocul resentimentelor sale, Oguz se trezește prin dinamica complexă a familiei și creșterea personală.

Alăturându-se distribuției principale din „Ya Çok Seversen”, alături de Kerem Bürsin și Hafsanur Sancaktutan, o mulțime de actori talentați:

Hatice Aslan preia rolul mătușii lui Oguz, în timp ce Şerif Erol îl interpretează pe asistentul harnic al lui Oguz acasă. Vezi mai jos serialul turcesc ya cok seversen si daca ma iubesti mult episodul 12 subtitrat in romana online.

Cemre Ebuzziya îl întruchipează pe Bige, prietenul loial al lui Oguz, iar Nazmi Kırık strălucește ca tatăl Leylei, Yakup.

Aziz Caner İnan îl portretizează cu măiestrie pe Umut, fratele mai mare al lui Oguz, în timp ce Mine Kılıç o întruchipează pe Meryem, sora mai mare protectoare a Leylei.

Noua productie turceasca Ya cok seversen si daca ma iubesti mult? episodul 12 subtitrat in romana, poate fi vizionata mai jos

Durukan Çelikkaya intră în pielea lui Barış, fratele grijuliu al Leylei, iar Özgün Akaçca îl interpretează pe Mert, șoferul dedicat al lui Oguz.

Nu în ultimul rând, Adin Külçe o aduce la viață pe Aydos, sora lui Oguz, completând distribuția „Ya Çok Seversen”.

În timp ce producția se pregătește pentru premiera sa foarte așteptată din iulie, fanii lui Kerem Bürsin și Hafsanur Sancaktutan așteaptă cu nerăbdare șansa de a asista la chimia lor pe ecran și la spectacolele captivante ale întregii distribuții. Vezi mai jos in reluare noua productie turceascas ya cok seversen si daca ma iubesti mult? episodul 12 cu subtitrare in romana online.Vezi de asemenea si:

si daca ma iubest mult ya cok seversen cu subtitrare in romana serial turcesc 2023

Ya Çok Seversen: Si Daca Ma Iubesti Mult? Sezonul 1 Episodul 9 din 2023 cu Subtitrare in Romana

Vești incitante pentru pasionații de televiziune, deoarece serialul dramatic turcesc foarte așteptat „Ya Çok Seversen” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *