Veda Mektubu: Scrisoare de Adio Sezonul 1 Episodul 3 din 2023 Subtitrat in Romana

scrisoare de adio veda mektubu tradus si subtitrat in romana integral

Serialul, cu Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım și Bennu Yıldırımlar în rolurile principale, a câștigat un mare succes prin publicitate. Drumurile lui Alanur (Nurgül Yeşilçay) şi Ziya (Selim Bayraktar), care sunt despărţite de o scrisoare, se încrucişează după ani de zile când copiii lor se îndrăgostesc unul de celălalt. Serialul veda mektubu scrisoare de adio sezonul 1 episodul 3 subtitrat in romana poate fi vazut mai jos complet.

Deși există o mare confruntare între cei doi cu privire la copiii lor, Seher, care joacă un rol în separarea lui Ziya și Alanur, va putea să-și controleze fiul și să-l facă să renunțe la dragostea lui? Scrisoarea de adio, despre care se va vorbi mult cu povestea sa emoționantă, precum și cu distribuția bogată, va fi pe kanal in turcia.

Veda mektubu scrisoare de adio sezonul 1 episodul 3 subtitrat in romana

Alanur (Nurgül Yeşilçay) îşi alege dragostea, nu cariera, în cea mai nebunească şi necalculată vârstă a tinereţii. Ea stă în spatele iubirii ei, chiar dacă înseamnă să-și pună familia împotriva tatălui ei. Ziya (Selim Bayraktar) o părăsește pe neașteptate și transformă inima lui Alanur în gheață. Îngropându-și inima și visele în trecut, Alanur este de acord cu căsătoria pe care și-a dorit-o tatăl ei. Această căsătorie îi dă lui Alanur două fiice. Incapabil să-și găsească tinerețea nebună în prima ei fiică Beste, Alanur își pune toate speranțele în a doua ei fiică, Aslı (Rabia Soytürk).

Aslı va face alegerile pe care nu le-a putut face la vremea ei, iar Aslı va merge acolo unde Alanur nu a putut merge în cariera ei. Este o mare sursă de mândrie pentru Alanur că Aslı a fost acceptat la una dintre cele mai importante universități din Franța. Mulțumită lui Alanur Aslı, își va face viața clară. Ziya, care a părăsit Alanur pe neașteptate, s-a căsătorit cu Seher (Bennu Yıldırımlar), care este îndrăgostită de ea încă de când era mică. Potrivit lui Seher, ea este persoana potrivită pentru Ziya, nu pentru Alanur, care a crescut într-o cultură complet diferită. Seher, deși reușește să se căsătorească cu Ziya, nu-i poate cuceri niciodată inima. Prin urmare, este o femeie cu inima zdrobită. Mehmet este cel care va face viața lui Seher curată. De aceea își alege singur mireasa. Mai jos puteti viziona veda mektubu scrisoare de adio sezonul 1 episodul 3 tradus in romana

Hatice, fiica lui Nevzat, pe care o cunoaște ca sora ei, este o mireasă exact așa cum și-a dorit. Dacă Mehmet îl iubește pe Hatice, este ca și cum va fi acceptat în căsnicia lui. Toată preocuparea ei este să plănuiască această nuntă. Mehmet nu crede în dragoste, cu conștiința pe care Seher o dezvoltă treptat în timp. Viața afirmă ceea ce credem. Fetele care intră în viața lui Mehmet provoacă, de asemenea, dezamăgiri într-un mod care distruge credința lui Mehmet în dragoste. Nu pot crede în dragoste, căsătoria este o decizie care trebuie luată cu rațiune, nu cu inima. Asli este o fată plină de viață. Spre deosebire de sora ei mai mare, ea este incontrolabilă, rebelă și vrea să-și stabilească propria viață.

Serialul scrisoare de adio sezonul 1 episodul 3 cu subtitrare in romana poate fi vazut mai jos

Prin urmare, îi amintește lui Alanur de tinerețea sa. Deși își urmărește visul Franței pentru a nu avea de-a face cu Alanur, de fapt nu vrea să meargă deloc. De fapt, leul din inima lui nu este să studieze dreptul în Franța, ci să devină dansator. Într-un accident, căile lui Mehmet și Aslı se încrucișează. Ceea ce duo-ul nu știe încă este planul de viață pentru ei; Povestea lui Mehmet și Aslı nu a început cu ei. Serialul turcesc veda mektubu scrisoare de adio sezonul 1 episodul 3 cu subtitrare in romana poate fi urmarit mai jos.

Vezi de asemenea si:

scrisoare de adio veda mektubu tradus si subtitrat in romana integral

Veda Mektubu: Scrisoare de Adio Sezonul 1 Episodul 21 din 2023 Subtitrat in Romana

Serialul, cu Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım și Bennu Yıldırımlar în rolurile …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *