Ruhun Duymaz: Sufletul Tau Nu Vrea Sa Auda Sezonul 1 Episodul 9 din 2023 cu Subtitrare in Romana – Final

ruhun duymaz sufletul tau nu vrea sa auda 2023 subtitrat in romana

Ruhun Duymaz este un serial despre agenți. Va fi un serial despre cel mai mare proprietar de bijuterii din Turcia familiei Koral. Agentul Onur va face totul pentru a-l împiedica pe contrabandist Civan Koral să vândă droguri ilicite. Onur (Sukru Ozyildiz) este un polițist care nu are alt scop decât slujba lui. Ece (Burcu Ozberk) este un hoț profesionist uimitor, cu nenumărate aptitudini. Ruhun Duymaz va atrage atenția tuturor cu povestea sa plină de căldură. Urmareste mai jos serialul turcesc ruhun duymaz sufletul tau nu vrea sa auda episodul 9 subtitrat in romana online.

Ruhun Duymaz Sufletul tau nu vrea sa auda episodul 9 subtitrat in romana

Seria finală va începe în vara anului 2023. Producția se concentrează pe modul în care se dezvoltă relațiile dintre Onur, care este un agent de informații de mare succes, care este tânăr și Ece, ambii se află la capetele opuse ale spectrului său și ale cărui căi se încrucișează în mod neașteptat în cursul unei operațiuni. Nu a fost încă stabilită data difuzării emisiunii, care este un hit pentru actorii care îi joacă, precum și subiectul său. Mai jos puteti urmari in reluare noul serial turcesc ruhun duymaz sufletul tau nu vrea sa auda episodul 9 cu subtitrare in romana online.

Noua productie turceasca ruhun duymaz sufletul tau nu vrea sa auda episodul 9 subtitrat in romana, poate fi urmarita mai jos

Ayse Uner Kutlu a scris scenariul serialului în care Aytac Cicek este președintele regizorului. Uimitoarea actriță Burcu Ozberk este pregătită să dea viață ca un hoț condamnat profesional în serialul care este una dintre cele mai intrigante producții ale sezoanelor și pe care cei mai pasionați oameni care îl iubesc pe Burcu Ozberk îl anticipează cu nerăbdare. Ce fel de persoană va juca Burcu Ozberk în rolul lui Ece din mult și așteptatul Ruhun Duymaz? Iată răspunsul!Vezi de asemenea si:

ruhun duymaz sufletul tau nu vrea sa auda 2023 subtitrat in romana

Ruhun Duymaz: Sufletul Tau Nu Vrea Sa Auda Sezonul 1 Episodul 5 din 2023 cu Subtitrare in Romana

Ruhun Duymaz este un serial despre agenți. Va fi un serial despre cel mai mare …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *