Tacsiz Prenses: Printesa Neincoronata Sezonul 1 Episodul 8 din 2023 cu Traducere in Romana

tacsiz prenses serial turcesc din 2023 subtitrat si tradus in romana

Serialul „Taçsız Prenses” cu İsmail Hacıoğlu, are o poveste plină de speranță. Aducând o producție alternativă de urmărit marți seara cu serialul Taçsız Prenses, Fox a făcut un alt pas pentru rating. De asemenea, este așteptată cu nerăbdare reflectarea serialului în public.

Masal este o fetiță de 9 ani care este ca un diamant, dar a trebuit să lupte pentru viață la o vârstă fragedă. Cel mai mare vis al ei este ca mama ei bolnavă de inimă, Șirin, să se refacă și să trăiască din nou împreună într-o zi. Dar trădătorul tată vitreg al lui Masal, Fuat, strică toate planurile. Urmareste mai jos serialul turcesc tacsiz prenses printesa neincoronata sezonul 1 episodul 8 subtitrat in romana fara intreruperi.

Printesa neincoronata sezonul 1 episodul 8 tradus in romana

Chiar dacă întreaga lume pare să fie unită împotriva lui, cu excepția noului profesor de clasă Evgin, Masal nu este descurajat. Ea continuă să lupte pentru mama ei. În cele din urmă, Şirin este externat, iar Fuat se întoarce pentru răzbunare. Va reuși o fetiță să se reîntâlnească cu mama ei? Pot basmele să devină realitate?

Începând să locuiască cu unchiul ei Şahin, Masal încearcă să îndure tortul şi săgeţile mătuşii ei lipsite de iubire Zehra şi vărul ei rău Hilal. Dar acest lucru nu va fi ușor, pentru că Masal este sigur că un monstru pândește în familia unchiului ei. Pe de altă parte, Evgin și Yağmur găsesc o oportunitate neașteptată de reconciliere. Ishtar îl presează brutal pe Neşe să-l controleze pe Yağmur. Și în sfârșit, monstrul ascuns în casa lui Şahin va apărea pe neașteptate. Vezi mai jos serialul printesa neincoronata sezonul 1 episodul 8 subtitrat in romana integral.

Masal, care vrea să-și aducă mama într-o casă sigură, trebuie să se asigure că Şahin este bun sau rău și să deschidă ușa monstrului din restaurant. Dar încrederea neclintită a lui Şirin în fratele ei mai mare o încurcă. Pe de altă parte, Yağmur, al cărui mare concert urmează, îmbrățișează o soluție extremă pentru a nu adormi. Fuat, în schimb, urmărește un joc nou și periculos care va aduce mulți bani. În cele din urmă, când o tragedie îi trage pe Evgin și pe Yağmur la o decizie, ușa monstrului se deschide. Dar ceea ce se revarsă nu va fi așa cum se așteaptă Masal.

Mai jos se poate urmari serialul turcesc tacsiz prenses printesa neincoronata sezonul 1 episodul 8 subtitrat in romana

Yağmur ajunge la o nouă răscruce în timp ce încearcă să-și recupereze basmele. Fuat apasă să obțină ce vrea de la Evgin. Ishtar își propune să afle cine este profesorul care i-a furat inima fiicei sale. Dar Evgin se dovedește a fi un adversar formidabil pentru amândoi. În cele din urmă, pe măsură ce păcatele trecute sunt dezvăluite, unul dintre cei mai apropiați prieteni ai săi va fi cel care va da lovitura finală lui Masal. Urmariti mai jos serialul printesa neincoronata episodul 8 sezonul 1 tradus in romana online

Vezi de asemenea si:

tacsiz prenses serial turcesc din 2023 subtitrat si tradus in romana

Taçsız Prenses: Printesa Neincoronata din 2023 Sezonul 1 Episodul 4 Subtitrat in Romana

Tacsiz Prenses: Printesa Neincoronata Sezonul 1 Episodul 4 din 2023 cu Traducere in Romana Serialul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *