Pescarusul: Yali Capkini (Seducatorul de la Vila) din 2022 Sezonul 1 Episodul 24 Tradus in Romana

pescarusul-seducatorul de la vila yali capkini-serial turcesc tradus in romana

Eforturile lui Ferit de a se obișnui cu noul său loc de muncă și certurile sale cu Seyran continuă. Kazım, care vine la Istanbul, vine primul să o viziteze pe Halis Ağa. Seyran, care învață obiceiurile familiei Korhan pe măsură ce trece timpul, este martor fără să vrea la ceea ce s-a întâmplat între İfakat și Orhan. Operația lui Asuman îi reunește pe Fuat și pe Korhan pentru a-l sprijini pe Asuman. Seyran întâmpină o surpriză când se așteaptă mai puțin. Pe site-ul nostru, mai jos, puteti urmari serialul turcesc yali capkini pescarusul episodul 24 subtitrat in romana integral.

Pescarusul: Yali Capkini sezonul 1 episodul 24 subtitrat in romana

Ferit, care află că Yusuf este fosta iubită a lui Seyran, este supărată de această situație. Yusuf insistă să vorbească cu Seyran. Când Seyran spune că trebuie să vorbească cu Suna pentru a explica situația, Ferit îi ține pe frați în pace. La invitația lui Gülgün, Kazım și întreaga familie vin să-i viziteze pe Korhan.

Ferit, care se ceartă cu Yusuf, nu se liniștește multă vreme și își scoate furia pe Seyran. Vești proaste îl așteaptă pe Seyran, care obține rezultate foarte bune la examenul universitar. Surprizele sunt trăite una după alta la o cină de familie cu Kazım și Suna. Pelin nu are nicio intenție să renunțe la Ferit și Yusuf nu are nicio intenție să renunțe la Seyran.

Yusuf își găsește un loc de muncă la conac, spunând că este o rudă îndepărtată a lui Seyran. Ferit, pe de altă parte, se înfurie foarte tare pe această situație și se oferă să petreacă toată ziua cu Seyran pentru a vorbi despre ce se întâmplă. Fuat continuă să lucreze cu Suna. Vizita lui Halis Ağa la Kazıms provoacă deschiderea unor caiete vechi cu Hattuç. Cina lui Suna și Seyran cu Fuat și Ferit se încheie cu o surpriză neașteptată. Vezi mai jos serialul yali capkini pescarusul episodul 24 tradus in romana integral.

Yusuf își găsește un loc de muncă la conac, spunând că este o rudă îndepărtată a lui Seyran. Ferit, pe de altă parte, se înfurie foarte tare pe această situație și se oferă să petreacă toată ziua cu Seyran pentru a vorbi despre ce se întâmplă. Fuat continuă să lucreze cu Suna. Vizita lui Halis Ağa la Kazıms provoacă deschiderea unor caiete vechi cu Hattuç. Cina lui Suna și Seyran cu Fuat și Ferit se încheie cu o surpriză neașteptată.

Seyran și Ferit au răpit-o pe Suna învelindu-o în covor. Tatăl Sunei și Seyran, în schimb, și-a suflecat mânecile pentru a se răzbuna. În trailer, s-a văzut că Suna a fost răpită. Seyran și Ferit au răpit-o pe Suna învelind-o în covor și au adus-o la conac. Ferit a început să facă planuri să o ascundă pe Suna pentru o vreme. Totuși, lucrurile s-au amestecat. În timp ce tatăl Sunei îl sugruma pe Seyran, acesta a fost prins de Ferit.

Suna se simte responsabilă pentru ceea ce s-a întâmplat cu Kazım și lasă un bilet și se întoarce acasă de la conac. Ferit îi explică totul lui Halis Ağa, care este informată că Suna a părăsit în secret conacul dimineața. Apoi, Halis Ağa vizitează Kazım cu un nou plan în minte. Când Ferit aduce din nou pe ordinea de zi cererea lui Halis Ağa pentru nepoți, Seyran și Ferit își continuă meciul neterminat. Trecutul lui Seyran cu Yusuf continuă să-l deranjeze pe Ferit. Ferit îl invită pe Yusuf în camera lor și îi pune o întrebare neașteptată.

Serialul Yali Capkini: Pescarusul sezon 1 episodul 24 subtitrat in romana poate fi vizionat mai jos

Răspunsul pe care îl dă Yusuf la întrebarea lui Ferit o înfurie foarte tare pe Seyran și nu vrea să o vadă nici pe Ferit, nici pe Yusuf. O surpriză neplăcută îl așteaptă pe Ferit, care iese cu Abidin noaptea. Fotografiat fără să vrea de un jurnalist, Ferit îi cere lui Orhan ajutor pentru a scăpa de această problemă fără ca Halis Ağa să știe. Persoana care o poate ajuta pe Ferit în acest sens este Seyran. Vizionati mai jos serialul turcesc pescarusul seducatorul de la vila episodul 24 complet cu subtitrare in romana.

Vezi de asemenea si:

pescarusul-seducatorul de la vila yali capkini-serial turcesc tradus in romana

Pescarusul: Yali Capkini (Seducatorul de la Vila) din 2022 Sezonul 1 Episodul 61 Tradus in Romana

Eforturile lui Ferit de a se obișnui cu noul său loc de muncă și certurile …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *