Omer Sezonul 1 Episodul 7 din 2023 cu Subtitrare in Romana

omer serial turcesc din 2023 cu traducere in romana intreg

Ömer spune povestea dragostei dintre Gamze, care se întoarce în cartierul pe care l-a părăsit ani mai târziu, și Ömer, fiul profesorului de la moschee din cartier. În serie; Selahattin Pașalı îl interpretează pe Ömer, iar Gökçe Bahadır joacă rolul lui Gamze, de care Ömer se va lega cu mare dragoste. Barış Falay va juca rolul tatălui lui Ömer, Reşat, şi al surorii mai mari a lui Merve Dizdar, Nisa. În plus, la serie participă Melike Güner, Zerrin Sümer, Muharrem Türkseven, Gülçin Kültür Şahin, Serpil Gül, Onur Bilge și Gamze Karaduman. Urmariti mai jos serialul omer sezonul 1 episodul 7 subtitrat in romana, serial turcesc din 2023.

Omer sezonul 1 episodul 7 subtitrat in romana

Ömer Ademoğlu este muezin în moscheea în care tatăl său Reșat lucrează ca imam. După ce și-a pierdut mama recent, Ömer continuă să trăiască cu tatăl său Reșat și bunica Nezahat, cu durerea acestei pierderi în inimă. Este cel mai mic dintre cei trei frați. Sora lui mai mare, Nisa, pe care o cunoștea pe jumătate din mama sa, a făcut o căsătorie pe care tatăl său și fratele său Tahir nu și-au dorit-o și s-a separat de familie, iar această situație a rănit profund sufletul lui Ömer.

Ömer găsește calea de a-și repara sufletul, care a fost rănit de resentimentele, contradicțiile și pierderile trăite în familia sa, de care este profund atașat, și găsește calea de a-și repara sufletul… El continuă să deseneze, în ciuda lui dragoste și pasiune pentru pictură încă din copilărie, în ciuda obstacolelor familiei sale. Dar singura lui dragoste nu va fi pictura, într-o zi se va îndrăgosti de Gamze, o văduvă cu copii mai mare decât el, iar ei se vor îndrăgosti unul de altul și vor avea mari obstacole în menținerea acestei iubiri.

Șocat de palma neașteptată a tatălui său, Ömer încearcă pe de o parte să-i urmeze sfaturile și, pe de altă parte, se luptă cu sentimentele sale tot mai mari față de Gamze. Gamze, care încearcă să se adapteze la noua ei viață alături de fiul ei, trebuie să accepte condițiile mamei sale pentru a-și continua viața. Cu toate acestea, sentimentele lui față de Ömer sunt cel mai mare obstacol în a-și ține promisiunea față de mama lui. Luptându-se să-și țină familia unită, Nisa încearcă să nu dezvăluie nimic nimănui în timp ce încearcă să se ridice împotriva veștilor proaste pe care le-a primit una după alta. Dar este conștient de zilele grele care îl așteaptă. Vezi mai jos serialul turcesc omer sezonul 1 episodul 7 tradus in romana complet.

În timp ce Reșat încearcă din toate puterile să-l țină pe Omer departe de această relație periculoasă, el se pregătește să-i prezinte o viitoare mireasă potrivită. Când Ömer și Gamze îndrăznesc să se privească unul în ochii celuilalt, în ciuda tuturor lucrurilor, nu sunt conștienți de o mare surpriză care îi așteaptă. Omer; Este vorba despre dragostea lui Gamze și Ömer, care s-au întors în cartierul pe care l-au părăsit după ani de zile, pe care îl vor rezista în ciuda tuturor imposibilităților.

Serialul Omer din 2023 sezonul 1 episodul 7 cu traducere in romana, poate fi urmarit mai jos

De îndată ce inimile lui Ömer și Gamze încep să bată împreună, Gamze, care întâlnește privirea lui Reșat, își dă seama dureros de imposibilitatea acestei iubiri din nou și decide să stea departe de Ömer. Reşat, în schimb, creşte presiunea asupra lui Ömer şi începe să caute o nouă cale prin care să găsească drumul cel bun. De data aceasta este hotărât să nu lase nimic la voia întâmplării.

Aflând în fiecare zi o nouă dimensiune a trădării soțului ei, Nisa, în timp ce se zvârcește de disperare, îi dezvăluie necazurile sale lui Gamze. Deși par să trăiască în vieți diferite, de fapt, ambele femei se confruntă cu dureri similare. Mâna de ajutor pe care Gamze o întinde Nisei provoacă o criză în propria ei viață. Poziția răbdătoare și hotărâtă a lui Ömer îl determină în cele din urmă pe Gamze să renunțe. Când cei doi îndrăznesc să se privească din nou în ochi, Ömer are în minte o singură soluție pentru a depăși toate obstacolele. Mai jos puteti viziona serialul omer sezonul 1 episodul 7 subtitrat in romana.

Vezi de asemenea si:

omer serial turcesc din 2023 cu traducere in romana intreg

Omer Sezonul 1 Episodul 12 din 2023 cu Traducere in Romana

Ömer spune povestea dragostei dintre Gamze, care se întoarce în cartierul pe care l-a părăsit …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *