Adim Farah: Numele Meu Este Farah Sezonul 1 Episodul 4 din 2023 cu Traducere in Romana

adim-farah-numele-meu este farah serial turcesc din 2023 cu subtitrare in romana

Cadru surpriză din serialul „Adım Farah”! Filmările au început la sfarsitul lunii ianuarie. Actorii principali din „Adım Farah”, care și-a făcut un nume prin serialul ambițios al sezonului și distribuția sa puternică, au filmat posterul serialului. Primul cadru din setul de afișe al seriei, care se pregătește să întâlnească publicul foarte curând, a venit de la Engin Akyürek și Demet Özdemir, care nu au vrut să-și mai aștepte fanii. Va invitam sa urmariti serialul adim farah numele meu este Farah sezonul 1 episodul 4 cu subtitrare in romana.

Numele meu este Farah sezonul 1 episodul 4 subtitrat in romana

Demet Özdemir, Engin Akyürek, Fırat Tanış, Senan Kara, Lale Başar, Oktay Çubuk și Mustafa Avkıran și Ali Sürmeli, serialul cu nume puternice, spune povestea lui Farah (Demet), care a trebuit să fugă din țara ei și se luptă să supraviețuiască cu fiul ei ilegal. Özdemir a asistat la o crimă neintenționată și viețile lor s-au intersectat cu Tahir Lekesiz (Engin Akyürek), pe care l-a întâlnit în aceeași noapte.

Va fi lansat Adim Farah, cu actorii populari actrițe precum Demet Özdemir și Engin Akyürek, săptămâna aceasta? Trailerul final al seriei a fost adăugat pe pagină! Ce se va întâmpla în serial, fiecare episod este așteptat cu nerăbdare, puteți afla de pe această pagină, pe care o actualizăm frecvent și cele mai bune sfaturi le găsiți pe site-ul nostru. Este produs de O3 Medya și produs de Saner Ayar. Recai Karagöz stă în scaunul de regizor. Scenariul serialului a fost co-scris de Deniz Dargı, M. Cem Görgeç și S. Cenk Boğatur. Vezi mai jos serialul adim farah numele meu este Farah sezonul 1 episodul 4 cu traducere in romana.

Recai Karagöz stă în scaunul de regizor al filmului „Adım Farah”, produs de O3 Medya și produs de Saner Ayar. „Adım Farah”, scris de Deniz Dargı, M. Cem Görgeç și S. Cenk Boğatur. Adım Farah 1st Episode Trailer a fost publicat rapid pe site-ul nostru. Primul episod din serialul „Adim Farah”, care va fi urmărit cu mare admirație pe ecranele fox.

Farah, care a trebuit să rămână la Istanbul după ce a evadat din Iran și a aflat că este însărcinată; Ea începe să lucreze ca lucrătoare de curățenie în loc de profesia ei principală de chirurg. Farah, care a reușit să fie atât mamă, cât și medic pentru fiul ei Kerimşah, care are o boală congenitală a balonului cunoscută sub numele de PIY; Nu poate face nimic pentru fiul ei și pentru tratamentul lui.

Serialul Adim Farah: Numele meu este Farah sezonul 1 episodul 4 tradus in romana, poate fi urmarit mai jos

Într-o noapte, ea se întâlnește față în față cu Tahir Lekesiz cu ocazia tragicului eveniment la care a asistat fără să vrea într-un loc de curățenie. Tahir; Este unul dintre membrii de top ai unei afaceri de familie care se ocupă de afaceri ilegale și este un bărbat loial șefului său care i-a salvat viața și l-a crescut la o vârstă fragedă. Dar în acea noapte, el se trezește pentru prima dată într-o situație neașteptată. În timp ce Farah este sfâșiat între a păstra tăcerea sau a vorbi pentru dreptate, Tahir trebuie să se hotărască pentru prima dată în viața sa despre soarta unei femei și a unui copil nevinovați. Mai jos poti urmari serialul turcesc adim farah numele meu este Farah sezonul 1 episodul 4 cu subtitrat in romana.

Vezi de asemenea si:

adim-farah-numele-meu este farah serial turcesc din 2023 cu subtitrare in romana

Adim Farah: Numele Meu Este Farah Sezonul 2 Episodul 24 din 2023 cu Traducere in Romana

Cadru surpriză din serialul „Adım Farah”! Filmările au început la sfarsitul lunii ianuarie. Actorii principali …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *