Kismet Sezonul 1 Episodul 1 din 2023 cu Subtitrare in Romana

kismet episodul 1 cu subtitrare in romana online

Kismet, care se pregătește să vină pe ecran cu povestea sa emoționantă și distribuția puternică, spune povestea despre cum nu s-au întâlnit de când nu s-au întâlnit mizerii cartierului, avocatul Doğan (Cem Gelinoğlu) și frumoasa lui vecină Melike (Özge Özacar). aveau 5 ani. Dragostea lui Doğan, care a început în Kısmet Apartment, nu se termină niciodată din cauza diferențelor sociale dintre familii și a caracterelor unice ale ambelor. În serie; Pe lângă povestea dacă Doğan și Melike se vor reuni, poveștile locuitorilor apartamentului Kısmet se vor întâlni și cu publicul. Mai jos puteti vedea in reluare noua productie de vara turceasca Kismet sezonul 1 episodul 1 cu subtitrare in romana complet.

Kismet sezonul 1 episodul 1 tradus si subtitrat in romana 2023

În distribuția serialului, care anunță o intrare fermă în sezonul de vară cu prezentările sale, Semih Bağcı stă pe scaunul regizorului, iar scenariul a fost scris de Mahinur Ergun și Yusuf Reha Alp; Cem Gelinoğlu, Özge Özacar, Cenan Adıgüzel, Lale Mansur, Arif Pişkin, Serdar Orçin, Kerem Kupaci, Erdal Küçükkömürcü, Zeynep Kankonde, Yeliz Şar, Ece Yaşar, Değer Soysal Alp, Ne Koşe Baykent, Serzertuçı Yıkent, Serzertu Erkın Yıkent Există multe nume de succes precum Gürkan, Gökçe Şen, Nebi Tolga Yılmaz şi Naz Öngen. Vezi chiar acum mai jos Kismet sezonul 1 episodul 1 cu subtitrare in romana online.

Melike decide să divorțeze de Taner, cu care s-a căsătorit în urmă cu doi ani, și se întoarce la casa părinților ei. Când se întoarce, își găsește iubirea din copilărie, Doğan, așa cum a părăsit-o acum doi ani. Pe balcon și singur… Întoarcerea lui Melike îl încurcă pe Doğan. Mama lui Dogan, Sema, este cel mai supărată pe această situație. Pentru că ea crede că sosirea lui Melike le va rupe relația cu Ceylan, logodnica fiului ei. Într-adevăr, este infailibil. Confuz, Doğan este sfâșiat între două femei. Va merge după Melike, pe care îl iubește, sau pe Ceylan, care îl iubește?

Noua productie turceasca ce are genul drama, Kismet sezonul 1 episoudl 1 subtitrat in romana online, poate fi vizionata mai jos

Întrucât Doğan este sigur că Reis și Taner îl vor executa în 24 de ore, acceptă să ceară familiei lui Ceylan, cu impunerea mamei sale. Nilüfer află că soțul ei are o mare datorie cu notificarea care vine la magazinul ei și decide să ceară ajutor unei vechi cunoștințe. Melike îl trage pe Doğan într-o operațiune foarte periculoasă pentru a dovedi că Taner îl înșală. În timp ce copilul pe care l-au răpit pentru a-i obține saliva le provoacă mari necazuri, Doğan începe să cadă din nou sub vraja lui Melike. În timp ce se luptă cu sentimentele ei, Doğan este șocată când Melike se opune deciziei ei de a se căsători cu Ceylan. Afla ce se intampla in noul seiral turcesc Kismet sezonul 1 episodul 1 subtitrat in romana, mai jos…Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *