Kan Cicekleri: Flori Insangerate Sezonul 2 Episodul 245 din 2022 cu Subtitrare in Romana

kan cicekleri flori insangerate serial turcesc 2022 subtitrat si tradus in romana

Intitulat „Floarea de sânge” în romanaă, Kan Çiçekleri spune povestea pasiunii care fie se va transforma în dragoste, fie va provoca distrugere și este aprinsă atunci când Dilan (Yagmur Yuksel) și Baran (Baris Baktas) sunt forțați să se căsătorească pentru a pune capăt unei vrăji de sânge. a, în ciuda animozității tuturor celor din jur.

În ciuda animozității dintre familiile lor, ei se căsătoresc și încep o nouă viață. De-a lungul timpului, Dilan și Baran ajung să înțeleagă că scânteia originală pe care au simțit-o între ei este pe cale să explodeze într-o dragoste pasională unul pentru celălalt, care fie va duce la iubire, fie va provoca distrugere. Aici pe blogul nostru mai jos puteti urmari serialul turcesc kan cicekleri flori insangerate episodul 245 tradus in romana complet.

Flori insangerate episodul 245 subtitrat in romana

Pentru a-și salva fratele și a trece peste vinovăția lui pentru un atac care a ucis-o pe mama lui, Baran, protagonistul nostru, trebuie să-și lase deoparte ura față de adversarii săi. De asemenea, trebuie să găsească o modalitate de a face pace cu o familie care vrea să se răzbune împotriva familiei sale.

Când unchiul lui Baran spune că a găsit oamenii care i-au atacat părinții, soarta pare să ia în sfârșit o întorsătură în bine. Cu toate acestea, unchiul său ascunde un secret îngrozitor. În realitate, el a fost cel care a plănuit atacul și, de asemenea, întindea o capcană pentru a avea acces la bogățiile familiei. Plănuind să-l trimită pe Baran la închisoare, unchiul său vrea să se răzbune.

Baran, chiar și după ce fratele său se oferă să ajute, ajunge la concluzia că singurul mijloc de a pune capăt conflictului este să se căsătorească cu fiica adversarului său când descoperă că nu poate ucide. Aceasta, totuși, devine o decizie dificilă de luat pentru Baran, deoarece este împărțit între dragostea lui pentru Dilan și ura lui pentru familia ei. Urmareste mai jos serialul turcesc kan cicekleri flori insangerate episodul 245 subtitrat in romana.

Conflictul se va rezolva prin această unire forțată? Conexiunea care există între cei doi, care este legată de ură și resentimente, va ajunge cumva să stârnească dragoste?

Odată ce cuplul ajunge la spital cu Kudrat, ajung să afle cum i s-au administrat medicamente greșite de mult timp. Kudrat este internat în spital și cuplul află despre planurile lui Hassan de a distruge familia.

Cuplul rămâne cu Kudrat la spital, iar Dilan se învinovățește pentru starea în care se află Kudrat în acest moment. Ea decide să aibă grijă de Kudrat singură din acest moment.

Baran este îngrijorat de tatăl său, dar Kudrat supraviețuiește după ce cuplul își schimbă medicul. Baran a dat-o și pe Darya afară din spital când Darya a aruncat o criză de gelozie.

Serialul turcesc kan cicekleri flori insangerate episodul 245 subtitrat in romana poate fi vizionat mai jos

Lucrurile devin intense când Dilan se confruntă cu un atac în timp ce Baran însuși este văzut luptând împotriva oamenilor. Deși dragostea lor unul pentru celălalt este puternică, luptele și greutățile care le sunt aruncate în cale creează tensiuni în relația lor.

Ce se va întâmpla cu Dilan și Baran? Sunt ei destinați să fie dușmanul celuilalt, în ciuda pasiunii lor arzătoare unul pentru celălalt? Cum vor rezolva problemele care le stau în cale? Vezi mai jos serialul kan cicekleri flori insangerate episodul 245 cu subtitrare in romana.
Vezi de asemenea si:

kan cicekleri flori insangerate serial turcesc 2022 subtitrat si tradus in romana

Kan Cicekleri: Flori Insangerate Sezonul 2 Episodul 293 din 2022 cu Subtitrare in Romana

Intitulat „Floarea de sânge” în romanaă, Kan Çiçekleri spune povestea pasiunii care fie se va …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *