Gulcemal Sezonul 1 Episodul 2 din 2023 cu Traducere in Romana

gulcemal sezonul 1 episodul 2 tradus in romana

Au început să apară detalii despre foarte așteptatul serial Gülcemal. Actorii și personajul lui Gülcemal, care vor începe filmările cat mai curand. Deci cine sunt actorii Gülcemal? Care este povestea lui Gülcemal? Când va începe Gülcemal? Iata detaliile… Vezi mai jos serialul turcesc gulcemal sezonul 1 episodul 2 cu subtitrare in romana complet.

Detaliile seriei Gülcemal încep să apară încet. În serial, care a fost introdus pentru prima dată ca seria lui Murat Ünalmış și anunțat că va fi numit Gülcemal, s-a întrebat cine va fi partenerul lui Ünalmış. După un timp, s-a anunțat că Melis Sezen, infidelul Derin, va fi rolul principal în serial. Detaliile despre foarte așteptatul serial Gülcemal, în care doi actori de succes vor prelua conducerea, încep încetul cu încetul să apară.

Gulcemal sezonul 1 episodul 2 subtitrat in romana reluare

Murat Ünalmış, unul dintre cele mai populare nume ale ecranelor ca Çukurova Demir, a fost izolat după finalul serialului și nu a luat parte la niciun proiect. Celebrul nume, care a analizat cu atenție ofertele care i-au venit, a dat în cele din urmă mâna cu producătorii serialului Gülcemal. Ulterior, actorii din serialul Gülcemal, care erau hotărâți să aibă o înțelegere cu Melis Sezen, au devenit subiect de curiozitate.

În serialul Gülcemal, care atrage atenția cu distribuția de succes, Murat Ünalmış va da viață personajului lui Gülcemal, în timp ce Melis Sezen va interpreta rolul Devei. Serialul va începe in aprilie anul acesta…..

În timp ce Murat Ünalmış va da viață personajului lui Gülcemal în foarte așteptatul serial Gülcemal, Melis Sezen va apărea alături de personajul Devei. Sema Keçik „Zafer”, Samet Kaan Kuyucu „Mert”, İlay Erkök „Gülendam”, „Atilla Şendil „Halil İbrahim”, Nilüfer Açıkalın „Gara Ana”, Burak Can „Armagan”, Cahit Gök „Vefa”, Meltem Akçöl „ İpek ”, Sabahattin Yakut „Emrullah”, İpek Ayaz Kortunç „Canan” și Gökçem Çoban „Semra” își vor juca rolurile. Gulcemal sezonul 1 episodul 2 subtitrat in romana integral.

Viața lui Gülcemal și Gülendam, doi frați a căror mamă a plecat când erau copii să fugă la un alt bărbat, este spulberată de plecarea mamei lor. Crescut in dificultati, cei doi frati se intorc in Bursa dupa ani de zile, stabilindu-si o viata de invidiat. Singurul scop al lui Gülcemal este să se răzbune pe mama ei. Ea îi va lua totul, în cele din urmă având nevoie de ușa lui, iar mama lui îi va spune: „Mă bucur că te-am născut, fiule”. Gülcemal este un bărbat puternic și nemilos care își ascunde lipsa de mamă în rana copilăriei și nu închide niciodată acea rană. Un șarpe în cuvintele mamei ei.

Serialul turcesc, Gulcemal sezonul 1 episodul 2 poate fi vazut mai jos, cu traducere adaptata in romana.

Cu toate acestea, în prima zi în care s-a întors la Bursa, întâlnește o fată cu gene lungi. Această cunoștință, care a început cu frică și furie, este prima propoziție a unei lungi povești. Deva este un maestru al vopsirii mătasei care lucrează pentru mama lui Gulcemal, Zafer Hanım. Mai mult, Zafer Pehlivan a crescut-o pe Deva. Ea este mama lui spirituală, iar Deva este pe cale să se căsătorească. Cu toate acestea, Gülcemal și cel mai mare dușman al ei, Zafer Pehlivan, vor face tot posibilul pentru a preveni această nuntă. Fiecare are propriul cont pentru a strica această nuntă. Inocenta Deva, care nu este conștientă de totul, își va vedea viața destrandu-se într-o singură zi. Vezi serialul turcesc gulcemal sezonul 1 episodul 2 subtitrat in romana din 2023 mai jos


Vezi de asemenea si:

gulcemal serial turcesc tradus subtitrat in romana reluare

Gulcemal Sezonul 1 Episodul 10 din 2023 cu Traducere in Romana

Au început să apară detalii despre foarte așteptatul serial Gülcemal. Actorii și personajul lui Gülcemal, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *