Fedakar: Nesfarsit Sezonul 1 Episodul 3 din 2023 cu Traducere in Romana

nesfarsit fedakar serial turcesc din 2023 cu subtitrare in romana integral

Elif, care și-a pierdut mama la o vârstă fragedă, este o soră devotată care își întreține frații Sefer și Narin. În timp ce Elif duce o viață plină de dificultăți, își pierde sora mai mică Narin și doar Sefer rămâne cu ea. În timp ce cei doi frați se țin unul de celălalt, Elif este brusc devastată de acuzația că sora ei Sefer este ucigașul. Va invitam sa vedeti mai jos in reluare, noul serial turcesc fedakar nesfarsit episodul 3 cu traducere in romana.

Fedakar nesfarsit sezon 1 episodul 3 cu traducere in romana

Viața fericită și liniștită a lui Tarık, unicul moștenitor al Karaca Holding, una dintre puținele companii din Turcia, se va schimba într-o clipă odată cu uciderea surorii sale mai mari, pe care o iubește mult. Sacrificiul lui Elif va intra în joc aici și va încerca să-și protejeze fratele. Elif și Tarık se vor îndrăgosti și vor țese pânza sorții pe acest drum pe care l-au pornit fără să știe.

Povestea captivantă a lui Tarık, care vrea să se răzbune pe ucigașul fratelui său, și a lui Elif, care nu poate face față faptului că singurul lucru de care să se țină în viață este criminalul, întâlnește publicul cu Fedakar. Elif, care și-a pierdut mama la o vârstă fragedă, este o soră devotată care își întreține frații Sefer și Narin. În timp ce Elif duce o viață plină de dificultăți, își pierde sora mai mică Narin și doar Sefer rămâne cu ea.

În timp ce cei doi frați se țin unul de celălalt, Elif este brusc devastată de acuzația că sora ei Sefer este ucigașul. Viața fericită și liniștită a lui Tarık, unicul moștenitor al Karaca Holding, una dintre puținele companii din Turcia, se schimbă brusc odată cu uciderea surorii sale mai mari, pe care o iubește cu drag. Tarık o răpește pe Elif pentru a o prinde pe Sefer, care a dispărut pentru că credea că Sefer a ucis-o pe sora ei mai mare Yeşim. În timp ce Tariq jură să-și răzbune sora, Elif și Tarık au pornit spre o iubire imposibilă.

Noua productie turceasca Fedakar nesfarsit sezonul 1 episodul 3 cu traducere in romana poate fi vizionat mai jos, fara reclame.

Va ajuta timpul la spargerea obstacolelor de netrecut? Va fi suficientă puterea iubirii pentru a uita durerea fratelui? Va vindeca mila lui Elif rănile lui Tarık? La toate și la multe se va răspunde pe ecranele kanal cu Fedakar nesfarsit episodul 3 sezonul 1 cu subtitrare in romana.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *