Aile – Familia Sezonul 2 Episodul 28 din 2023 cu Subtitrare in Romana

familia aile serial 2023 subtitrat si tradus in romana turcesc

Aile este o dramă turcească nouă și viitoare, care urmează să fie lansată la sfârșitul lunii februarie. Așa cum sugerează și numele, „Aile” însemnând „familia”, se va învârti în jurul conceptului de familie fiind un construct social și a aspectelor controversate ale acesteia, care fac dificil pentru cineva să se lipească de membrii săi. Deși inițial drama turcească urma să fie lansată in februarie 2023, a fost reprogramată de două ori și va fi lansată acum la sfârșitul lunii februarie. Vezi mai jos serialul aile – familia sezonul 2 episodul 28 cu traducere in romana, complet.

Aile – Familia sezonul 2 episodul 28 tradus in romana

Povestea dramei turcești Aile se învârte în jurul lui Aslan (Kivanc Tatlitug), căruia i se schimbă viața odată ce îl întâlnește pe Devin (Serenay Sarikaya), un psiholog care îl ajută să facă față problemelor cu care se confruntă ca membru al unei familii binecunoscute. Deși multe informații nu au fost încă publicate în zilele următoare, fanii au așteptat cu anticipare să afle ce evenimente vor avea loc în această dramă și cum va rezolva Aslan problemele cu care se confruntă pe parcurs încercând să mențină pacea în familia sa.

Serialul turcesc este, de asemenea, sugerat că are un complot mafiot între ele. Având o distribuție și o echipă grozave, Aile este regizat de Ahmed Katiksiz și scris de Hakan Bonomo. Pentru a afla mai multe despre premiera, intriga și ghidul de streaming al acestei drame cu stele, rămâneți pe fază, deoarece toate informațiile necesare vor fi furnizate în acest articol.

Aslan, protagonistul nostru provine dintr-o familie proeminentă. Datorită legăturilor sale, el a avut privilegiul de a-și deschide propriul club de noapte și de a-și conduce afacerea. Datorită fundației sale influente, Aslan are o personalitate superficială care este adesea considerată a fi nepoliticos și perspicace.

În ciuda personalității sale egoiste, Aslan are probleme proprii cu privire la familia sa. Neștiind cum să se ocupe de asta, se întâlnește cu un psiholog pe nume Devin. La întâlnirea cu Aslan, Devin își dă seama cât de avariat este cu adevărat. Având probleme personale pentru el, Aslan se află într-o situație dificilă când vine vorba de complexitatea familiei sale. Urmariti mai jos serialul turcesc aile familia sezonul 2 episodul 28 subtitrat in romana.

Sosirea lui Devin la masă este suficientă pentru ca Hülya să-l vadă ca pe o amenințare. Hülya decide să aplice tactica pe care o cunoaște cel mai bine: să-și țină prietenii aproape și inamicii mai aproape… Ca prim pas, o invită pe Devin la un eveniment al asociației pe care ea este fondatoarea. Obiectivul lui Aslan este să-și scoată familia din afacerile ilegale. Unul dintre cei mai importanți pași ai acestei operațiuni este; este să devin partener în compania tânărului om de afaceri Atilla Özyılmaz. O mână de ajutor din partea lui Cihan îi întinde mâna către Aysel, care a avut un accident.

Serialul aile: familia sezonul 2 episodul 28 cu subtitrare in romana, poate fi vazut mai jos

Hülya, în schimb, trebuie să stea la aceeași masă cu Cihan pentru a pune capăt relației dintre Aslan și Devin la început de drum. Devin ia o decizie după ce s-a întâmplat la evenimentul la care a participat cu Hülya. Dar în prima noapte pe care o petrece cu Aslan, ea se confruntă cu mișcarea la care Aslan nu se aștepta niciodată, cedând în același timp atracției dintre ei. Între cele două, frânghiile ajung la punctul de rupere. Totuși, ceea ce s-a întâmplat la o masă surpriză la care s-au întâlnit o împinge pe Devin să ia o decizie importantă cu privire la viața ei. Această decizie va fi cel mai important punct de rupere în călătoriile lui Aslan și Devin. Urmareste mai jos serialul aile familia episodul 2 sezonul 28 cu subtitrare in romana.Vezi de asemenea si:

familia aile serial 2023 subtitrat si tradus in romana turcesc

Aile – Familia Sezonul 2 Episodul 26 din 2023 cu Subtitrare in Romana

Aile este o dramă turcească nouă și viitoare, care urmează să fie lansată la sfârșitul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *