Maviye Sürgün: Exilul Albastru Sezonul 1 Episodul 12 din 2023 cu Traducere in Romana

exilul albastru serial 2023 turcesc online subtitrat si tradus in romana online

Titlul original al serialului este MAVIYE SURGUN cu puncte de sedil PE CEI DOI u. Cum se traduce MAVIYE SURGUN? Se traduce in romaneste cu EXILUL ALBASTRU. Pentru publicul international titlul este BLUE CAGE. Este vorba de o colaborare intre global studoi si intermedya din turcia. Inca o drama indulcita cu o poveste de dragoste si putina adrenalina. Vezi mai jos serialul turcesc al verii 2023 exilul albastru maviye sürgün sezonul 1 episodul 12 tradus in romana, complet…

Exilul Albastru Maviye Sürgün Sezonul 1 Episodul 12 cu subtitrare in romana online

Peisaje superbe, muzica si o distributie frumoasa. In rolurile principale actrita de care ne-a fost dor si anume DAMLA SONMEZ neuitata iubita sotie din CUKUR a lui ARAS BULUT IYNEMLI o chimie extraordinara intre cei doi.

Ca nu degeaba s-a zvonit ca a existat ceva mai mult intre ei desi ambii actori au negat. Partenerul personajul masculin principal este CANER CINDORUK.

Acest serial deja a fost distribuit in strainatate. REGIZORUL serialului este NEZAT COSKUN.
De SCENARIU s-au ocupat : BARIS ERDOGAN, GAMZE ARSLAN, ILKER ARSLAN.

DEFNE aka DAMLA SONMEZ se ocupa de manageriatul unui restaurant in CIPRU. Taote bune si frumoase pana cand seful ei devine obsedat de ea. Evident ca seful ei este si topit dupa DEFNE.

Trebuie sa vedeti de ce ajunge aproape sa se inece domnisoara DEFNE. Soartta o apara si in ajutorul ei sare OGUZ un vaduv care o salaveaza pe mare.

OGUZ este personajul interpretat de CANER CINDORUK. Incet DEFNE se trezeste dar constata ca are amnezie ca nu isi amintește nimic din ce i se intamplase si nu stie nici ce cauta aici langa barbatul asta chipeș.

Serialul turcesc Exilul Albastru Maviye Sürgün episodul 12 subtitrat in romana poate fi vizionat mai jos, fara intreruperi…

Cand ii revine memoria DEFNE isi aduce aminte ca ERA O INFRACTOARE si are toate motivelel sa se ascunda . De CINE?

OGUZ isi pierduse sotia AYDAYI si s emuta la MARMARIS împreună cu copiii. KURSAT este ticălosul din serial si șeful din CIPRU al lui DEFNE.

Intriga interesanta, personaje, actori si muzica alături de un pahar de vin sau suc ce poti sa iti doresti mai mult intr-o seara de vara?

Sa speram ca romanii vor cumpara acest serial cu doi actori frumoși si profesionisti. SUNT MULTI care pariaza ca MAVIYE SURGUN aka BLUE CAGE/EXILE aka EXILUL ALBASTRU va fi SERIALUL VERII in TURCIA in 2023. Vizionati mai jos serialul maviye sürgün exilul albastru sezonul 1 episodul 12 subtitrat si tradus in romana integral, online
Vezi de asemenea si:

exilul albastru serial 2023 turcesc online subtitrat si tradus in romana online

Maviye Sürgün: Exilul Albastru Sezonul 1 Episodul 11 din 2023 cu Traducere in Romana

Titlul original al serialului este MAVIYE SURGUN cu puncte de sedil PE CEI DOI u. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *