Esaret: Captivitate Sezonul 2 Episodul 298 din 2022 cu Traducere in Romana

esarel serial turcesc din 2022 subtitrat in romana complet rezumate reluare

Orhun a adus-o pe Hira drept ucigașul lui Nihan și s-a căsătorit cu ea. Îi va da propria pedeapsă. Cu toate acestea, chiar dacă Hira află că este nevinovată și că Hira nu este un criminal, Orhun continuă jocul căsătoriei. Mai mult, poate să-l țină de mână pe Hira și să stea în fața mamei sale. Serialul turcesc esaret captivitate episodul 298 subtitrat in romana poate fi urmarit mai jos.

Orhun dă semnalele că va avea un copil de parcă s-ar răzbuna pe mama lui. Ar merge Orhun până aici, desigur că nu. Lui Orhun îi place să-și facă mama să experimenteze această frică. Doamna Afife aproape că va plânge tare. Chiar și administratorul său credincios va face orice va spune soția lui despre asta. Atâta timp cât așteaptă ca soția să-i ordone. Adevărata bombă va fi atunci când trecutul Hirei va fi dezvăluit.

Esaret captivitate episodul 298 cu subtitrare in romana

Aventura în luna de miere a lui Hira și Orhun! Iată ce se va întâmpla in serialul Esaret. Detaliile de vizionare a serialului Esaret, care este una dintre cele mai iubite și mai urmărite serii de ecrane Kanal 7, sunt alături de tine. Seria Esaret continuă cu toată entuziasmul său. Începe aventura de neuitat a lunii de miere a lui Hira și Orhun. Eram curioși de surpriza lui Orhun pentru Hira.

Orhun îi anunță pe oamenii conacului că vor cumpăra o rulotă frumoasă și vor pleca într-un tur de luna de miere cu Hira. Pe de o parte, Eda are accese de gelozie și transformă conacul într-o sală de bal de bumbac, pe de altă parte, Afife arde de teama că va avea o nepoată. Deoarece Afife nu va putea interfera cu duo-ul în timpul acestei vacanțe cu rulotă, ea poate începe să plângă de alunecări de teren. Orhun a ales această cale în care mama sa nu se putea amesteca cu cuplul și pornește cu un aer triumfător. Serialul esaret captivitate episodul 298 cu traducere in romana.

Hira, care se află între Orhun, Afife și trilogia nepotului, are sentimente foarte amestecate. Orhun, desigur, nu se apropie de Hira cu dorinta de copil. Hira este neliniştită deoarece ia destul de în serios războiul mamă-fiu. Cămașa de noapte pe care Nurșah și-a pus-o în valiză o stânjenește foarte mult. Scopul principal al lui Orhun este să o țină pe Hira departe de conac și să pornească spre trecutul ei. În timp ce Orhun a organizat această călătorie cu aceste gânduri, Hira vine cu alte lucruri.

Meryem, în schimb, acceptă cererea în căsătorie a bărbatului gras crud pentru ca fiica lui să se reîntâlnească în siguranță. Kenan, pe de altă parte, se va confrunta cu pierderea lui Meryem din nou.

Serialul esaret captivitate episodul 298 cu traducere in romana, poate fi urmarit mai jos

Subiectul serialului Esaret, noul serial zilnic al ecranelor kanal 7, apare în primul trailer promoțional al unei persoane care este înlănțuită de picioare. Faptul că persoana legată de picioare, văzută în trailerul seriei Esaret, conține de fapt un mesaj. Faptul că seria captivității este înlănțuită de la picioarele ei este o metaforă pentru noi, adică o persoană înlănțuită nu este în serie în termeni reali. A vedea o astfel de persoană în remorcă înseamnă: a spune povestea vieții unei persoane în captivitate, a cărei inimă este atașată de acolo unde ea nu vrea. Vă vom informa în subiectul nostru când distribuțiile din serialul Esaret vor fi clare. Mai jos puteti vedea serialul turcesc esaret captivitate episodul 298 cu subtitrare in romana.
Vezi de asemenea si:

esarel serial turcesc din 2022 subtitrat in romana complet rezumate reluare

Esaret: Captivitate Sezonul 2 Episodul 312 din 2022 cu Traducere in Romana

Orhun a adus-o pe Hira drept ucigașul lui Nihan și s-a căsătorit cu ea. Îi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *