Ego Sezonul 1 Episodul 8 din 2023 cu Subtitrare in Romana

ego serial din 2023 subtitrat in romana cu traducere

Serialul Ego va primi evaluări mai bune în episoadele următoare. Mai ales având în vedere că fanii Alperen Duymaz și Melisa Aslı Pamuk sunt intensi, interesul pentru serial poate crește în episoadele următoare, deoarece povestea este și ea interesantă. Urmareste mai jos serialul turcesc ego sezonul 1 episodul 8 subtitrat in romana din 2023.

Ego sezonul 1 episodul 8 cu subtitrare in romana

Deși serialul a avut o deschidere grea în primele momente, puteți vedea din comentariile rețelelor de socializare că spre finalul episodului, publicul a îmbrățișat povestea și a terminat primul episod fără să se plictisească. Toată lumea crede că al doilea episod este foarte important și consideră că lucrurile s-ar putea îmbunătăți dacă fox susține această poveste.

Performanțele bune ale lui Ahmet Kayakesen și Rüya Helin Demirbulut nu au trecut neobservate. Dacă fox nu face greșeala de a nu acorda suficient timp poveștii ca în alte seriale, pare posibil ca serialul Ego să impresioneze publicul cu povestea sa în următoarele săptămâni.

Este momentul deciziei pentru Erhan, care este supărat de șocul ofertei lui Sibel. Elif, care are întreaga ei lume pe o parte… Oferta lui Sibel, care o va ajuta să iasă din groapa în care a căzut, pe de altă parte… Erhan este obligat să accepte oferta lui Sibel, chiar dacă nu o acceptă. vreau să.

Erhan și Sibel se întorc la Istanbul după trei zile misterioase în Antalya. Sibel a făcut mare furie la lansarea celebrei „Reginei de gheață” Antalya și întreaga lume a modei vorbește despre succesul lui Sibel. Dar fericirea lui Sibel nu durează mult, pentru că mai este cineva care știe prin ce trece ea în Antalya… Ego sezonul 1 episodul 8 tradus in romana online, poate fi urmarit mai jos.

Sibel atât cariera ei, cât și încrederea familiei; Erhan, pe de altă parte, riscă să-l piardă pe Elif pentru totdeauna. Între timp, Tuncay dă un test greu. Cum va explica familiei sale că are un fiu? Pe de altă parte, Elif, care o face pe Sibel responsabilă pentru toate experiențele ei, este hotărâtă să se răzbune pe Sibel, indiferent de situație.

Serial nou-nouț se va întâlni în curând cu publicul de la fox, iar cei care au succes în rating-uri vor continua pe drumul lor. Cu toate acestea, serialele cu rate scăzute vor continua să rănească inimile publicului cu finala timpurie în scurt timp.

Poti vedea serialul ego sezonul 1 episodul 8 tradus in romana chiar mai jos

Pastelul continuă intens pentru noul serial al lui Alperen Duymaz, Erkeğe Güven Olmaz. După cum sugerează și numele, s-a raportat și în presă că partenerul lui Alperen Duymaz va fi Melisa Aslı Pamuk în serial, care are o poveste despre femeile și bărbații de astăzi. Fanii serialului vor vedea din nou pe ecran acest duo, care a avut un proces de parteneriat foarte reușit în serialul numit Carpisma (The Collision), care a fost difuzat în sezonul 2018 – 2019. Mai jos poti viziona serialul turcesc ego sezonul 1 episodul 8 cu subtitrare in romana.Vezi de asemenea si:

ego serial din 2023 subtitrat in romana cu traducere

Ego Sezonul 1 Episodul 10 din 2023 cu Subtitrare in Romana

Serialul Ego va primi evaluări mai bune în episoadele următoare. Mai ales având în vedere …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *