Dragoste Rebela: Golden Boy Sezonul 1 Episodul 12 cu Traducere in Romana 22 Martie 2023

dragoste rebela in reluare golden boy 2023 serial cu subtitrare in romana

Ferit o sărută pe Seyran iar ea îi dă o palmă și îl scoate afară. El își cere scuze dar ca pedeapsă ea îl pune să doarmă pe canapea. Kazım mearge la Istanbul sub pretextul că vrea să îi viziteze pe Seyran și pe cuscrii. Halis le oferă un apartament de lux și familia se stabilește acolo. Seyran este fericită să audă că sosesc mama și sora ei. Vrea să le întâmpine la aeroport, dar nu poate merge pentru că İfakat nu consideră că este potrivit. Kazım merge la vilă fără să aștepte o invitație. Aici puteti urmari serialul golden boy dragoste rebela episodul 12 cu subtitrat in romana din 22 martie 2023, integral.

Golden boy dragoste rebela episodul 12 subtitrat in romana din 22 martie 2023

Meșterul Necip vede că Ferit are ochi bun la bijuterii și îi spune să facă singur o bijuterie cu ce găsește în atelier. Ferit face o brățară și i-o dăruiește lui Pelin, fiind încântat de prima lui încercare dar fata nu apreciază efortul lui și se râde de ea. Ferit îi dă aceeași brățară lui Seyran mințind că a făcut-o pentru ea. Seyran îl tachinează puțin dar păstrează brățara.

Abidin îi spune lui Pelin că, deși căsătoria lui Ferit și Seyran este falsă, oamenii care stau în aceeași cameră se vor obișnui unul cu celălalt după un timp. Atunci Pelin se duce la vilă și intră pe furiș în camera lor spunând că vrea să petreacă seara împreună cu iubitul ei. Ferit o invită pe Seyran să vizioneze un film cu ei doi. Seyran se enervează și iese din cameră dar se întoarce bulversată când îi vede pe Orhan și pe Ifakat sărutându-se. Pelin se plictisește după ce riscă să fie prinsă de câteva ori de Latif și pleacă.

Gülgün este alături de nora ei, Asuman, care va fi operată. Fuat își dorește mult să aibă un copil. İfakat le spune lui Asuman și celorlalți că o femeie care nu poate să aibă copii, nu trebuie să aștepte acest sacrificiu de la soț ci trebuie să îi permită să aibă un copil de la altă femeie. Le amintește că Halis a făcut la fel în trecut. Urmareste mai jos serialul dragoste rebela episodul 12 tradus in romana 22 martie 2023.

Ferit îl minte pe meșter că este bolnav și își ia liber ca să o ducă pe Seyran să-și vadă familia. El îi cere scuze lui Suna și îi spune că a ales-o pe Seyran pentru că a mai întâlnit-o, nu pentru că ea a vărsat cafeaua. Suna este surprinsă pentru că sora ei nu i-a spus că s-au întâlnit și se supără pe ea crezând că a știut că Ferit urma să meargă să o pețească. Fără să se gândească, îl sună pe Yusuf și îl provoacă. Halis merge la bijutier și află că nepotul său chiulește de la muncă iar seara la cină îl ceartă foarte tare pe Ferit. Lui Seyran îi pare rău pentru el. A doua zi dimineața, în timp ce majoritatea familiei se află în spital cu Asuman, Yusuf apare la ușa vilei. Seyran încremenește când Sultan îi spune că o caută Yusuf și se duce spre uşă sub privirile întrebătoare ale celorlalţi

Dragoste rebela golden boy episodul 12 din 22 martie 2023 poate fi vizionat mai jos

Seyran îl convinge pe Yusuf să plece de la vilă promițând că se vor întâlni mai târziu în oraș ca să vorbească dar apoi trebuie să îi spună lui Ferit că este fostul ei iubit. Ferit spune familiei că Yusuf este o rudă de-a lui Seyran care speră să beneficieze de faptul că ea s-a căsătorit în familia lor. Seyran vrea să vorbească imediat cu Suna și să clarifice lucrurile, când află de la Ferit că sora ei știe de întâlnirea lor din Antep. Ferit găsește o scuză și o duce pe Seyran la familia ei. Seyran trebuie să îi povestească lui Suna totul despre căsătoria falsă fiindcă doar așa poate să o convingă că de la început nu a fost nimic între ea și Ferit. Mai jos puteti viziona reluarea serialului turcesc golden boy dragoste rebela episodul 12 cu subtitrare in romana din 22 martie 2023.


Vezi de asemenea si:

dragoste rebela in reluare golden boy 2023 serial cu subtitrare in romana

Dragoste Rebela: Golden Boy Sezonul 1 Episodul 41 cu Subtitrare in Romana 11 Octombrie 2023

Ferit o sărută pe Seyran iar ea îi dă o palmă și îl scoate afară. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *