Kendi Düşen Ağlamaz: Cum iti asterni asa dormi Sezonul 1 Episodul 27 din 2023 cu Traducere in Romana

kendi dusen aglamaz tradus si subtitrat in romana din 2023 gratuit

Totul începe cu întâlnirea frumoasei și frumoasei Alize, care a crescut ca niște prințese, și Serkan, un tânăr care a suferit tot felul de viață și visele i-au fost luate, în urma unui accident… Will Serkan, care a intrat viața ei de ziua lui Alize, fii un dar al vieții pentru Alize sau ei Va fi marele test? Când află că tatăl ei se căsătorește, Alize vrea să joace un mic joc pentru a-i da o lecție, dar nu știe ce se va întâmpla cu ea. Alize, care se trezește dintr-o dată într-o viață complet diferită, are acum două căi în față. Vizionati mai jos exclusiv noua productie turceasca kendi düşen ağlamaz: cum iti asterni asa dormi episodul 27 tradus si subtitrat in romana online.

Kendi düşen ağlamaz: cum iti asterni asa dormi episodul 27 tradus in romana

Fie va juca jocul conform noilor sale reguli, fie va arunca prosopul. Alize încăpățânată sau încăpățânată care nu știe să renunțe; Ce va face în fața lui Serkan, care este cel puțin la fel de încăpățânat și nesăbuit ca el?

Adaptat după cartea cu același nume a lui Aysegül Çiçekoglu, scurta intriga a seriei este următoarea; Alize, care și-a pierdut mama în ziua în care s-a născut, este o tânără frumoasă, dar foarte egoistă, care a fost răsfățată și crescută de tatăl ei. Alize, care o ia razna când află că tatăl ei se recăsătorește, decide să falsească o căsătorie cu un bărbat cu care nu i-ar permite niciodată să se căsătorească pentru a se răzbuna. Cu toate acestea, lucrurile nu vor decurge conform planului.

Cea mai noua productie turceasca de vara a anului 2023, kendi düşen ağlamaz: cum iti asterni asa dormi episodul 27 cu subtitrare in romana, poate fi vizionata mai jos

Distribuția serialului include nume populare precum Hakan Yılmaz, Selen Soyder, Eylül Tumbar, Enes Koçak, Berat Yenilmez, Sema Çeyrekbaşı, Yiğit Kalkavan, Sait Genay, Beste Yaralı, Çağla Boz și Yiğit Kaan Yazıcı. Vezi mai jos acum noua productie de vara turceasca kendi düşen ağlamaz: cum iti asterni asa dormi episodul 27 subtitrat in romana online.
Vezi de asemenea si:

kendi dusen aglamaz tradus si subtitrat in romana din 2023 gratuit

Kendi Düşen Ağlamaz: Cum iti asterni asa dormi Sezonul 1 Episodul 23 din 2023 cu Traducere in Romana

Totul începe cu întâlnirea frumoasei și frumoasei Alize, care a crescut ca niște prințese, și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *