Ates Kuslari: Pasari de Foc Sezonul 2 Episodul 22 din 2023 cu Subtitrare in Romana

pasari de foc ates kuslari serial turcesc cu traducere in romana omplet

Ateş Kuşları Rezumat: Se spune că majoritatea copiilor străzii nici măcar nu împlinesc 7 de ani. Nu se poate spune că aceia care văd că au trăit. Droguri, violență, hărțuire sexuală, foame și multe altele. Soarta copiilor străzii este fie să meargă la închisoare, fie să ajungă la mormânt. Dar cinci dintre acești copii reușesc să sfideze acest destin scris. Cel mai mare dintre acești copii care se autointitulează „Fără rădăcini” are 6 ani, iar cel mai mic are 6 ani. Mai jos se poate urmari reluarea serialului turcesc ates kuslari pasari de foc sezon 1 episodul 22 subtitrat in romana.

Pasari de Foc sezonul 1 episodul 22 subtitrat in romana

Această poveste, care începe cu descoperirea unui copil de patruzeci de zile într-o groapă de gunoi de către cinci copii ai străzii, o fată și un autist, spune povestea transformării lor din Rootless în Firebirds. Ateş Kuşları; Acestea sunt poveștile copiilor care rezistă destinului, în ciuda tuturor dificultăților, a durerii pe care au trăit-o și împotriva tuturor nenorocirilor.

În cele din urmă, comisarul Barbaros și-a ținut promisiunea față de Nizam Eyüboğlu și și-a găsit fiica Lara. Dar copilul Lara nu este nesupravegheat. Ea este acum Trandafirul păsărilor de foc, ea. Cum va reuși Barbaros să o despartă pe Gülayşe de frații ei?

Marea luptă a lui Ateş Kuşları. Ateş Kuşları, în schimb, se va confrunta cu pericolul de a-şi pierde cuiburile din lipsă de identitate şi de bani. Vor reuși să găsească o modalitate de a nu cădea din nou în stradă? Cum își vor îngriji cei fără rădăcini de copiii lor?

În trecut, Kökless Crew, care a scăpat din Çatal și nu avea un acoperiș deasupra capului, a căzut pe stradă cu un bebeluș de patruzeci de zile. Ce se vor lupta cei Köksizler, care sunt familia copilului pe care l-au găsit la gunoi, să-și mențină copilul în viață? Va invitam sa urmariti mai jos serialul ates kuslari pasari de foc sezon 1 episodul 22 cu traducere in romana online.

Păsările de foc se întorc pe stradă. Păsările de foc, ale căror cuiburi sunt distruse, rămân fără adăpost și se întorc pe străzile de unde au început. Va reuși Ali să-și salveze familia de pe străzi de data aceasta? În trecut, oamenii fără rădăcini încearcă să fie o familie și să supraviețuiască în prima lor casă pe care au construit-o în vârful Istanbulului.

Mercan intră în Conacul Eyüboğlu. Zıpkın nu poate suporta ceea ce a suferit Gülayşe și găsește o modalitate de a-l aduce pe Mercan la conacul Eyüboğlu ca slujitor, astfel încât secretele trecutului să fie dezvăluite. Acest drum îi va ajuta să-și atingă obiectivele?

Barbaros este după Gülayşe. Pe de altă parte, Gülayşe este surprinsă să se întoarcă în stradă, prima ei casă după ce a fost găsită la gunoi, şi crede că a părăsit Barbaros pentru totdeauna. Cu toate acestea, Barbaros a mers după ei pentru a o duce pe Gülayşe la tatăl ei. Deși Gülayşe nu știe, Barbaros o urmărește tot timpul.

Mai jos se poate viziona serialul turcesc in reluare ates kuslari pasari de foc sezonul 1 epsiodul 22 tradus in romana

Gülayşe intră în bârlogul lui Çatal, în timp ce Ali încearcă să o protejeze pe Gülayşe de Çatal, iar Mercan și Zıpkın încearcă să o reunească cu tatăl ei, Gülayşe disperă pentru Yakup și se scufundă în ape periculoase. Ea intră în bârlogul furcii, ea. Ea fură și hashurile lui Fork. Harpoon și Mercan sunt după adevăr! Mercan și Zıpkın sunt hotărâți să urmărească trecutul în Conacul Eyüboğlu și să dovedească vinovatul. Planul lui Zipkin începe să funcționeze. Dar Eyüboğlu va angaja Mercan fără act de identitate? Oare Harpoon și Mercan o vor găsi pe femeia care la gunoi pe Gülayșe în acea noapte în urmă cu douăzeci de ani?

Marea probă a Păsărilor de Foc este după Gülayşe, iar Çatal este acum după banii ei și este și mai periculoasă. Acești bani vor aduce Furca cu un pas mai aproape de Firebirds. Legătura de fraternitate a Păsărilor de Foc va da un test complet diferit de data aceasta. Vor scăpa cei fără rădăcină? În trecut, oamenii fără rădăcini care au încercat să se uite la Gülayşe scăpând din Çatal au fost prinși în cele din urmă. Cum vor reuși cei fără rădăcini să-l protejeze pe Gülayşe de data aceasta? Urmareste mai jos serialul ates kuslari sezonul 1 episodul 22 pasari de foc subtitrat in romana online.
Vezi de asemenea si:

pasari de foc ates kuslari serial turcesc cu traducere in romana omplet

Ates Kuslari: Pasari de Foc Sezonul 2 Episodul 47 din 2023 cu Subtitrare in Romana

Ateş Kuşları Rezumat: Se spune că majoritatea copiilor străzii nici măcar nu împlinesc 7 de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *